website maker

HER ŞEY KONTROL ALTINDA

PERSONEL TAKİP SİSTEMLERİ - BARİYER SİSTEMLERİ
BEKÇİ TUR SİSTEMLERİ

Mobirise

PERSONEL TAKİP

Personel Aktivite Takibi İzleme ve Performans Değerlendirme Çözümleri
Çözüm Bilgisayar 0446 224 000 3

Mobirise

Yüz Tanıma Sistemleri

Personel Aktivite Takibi İzleme ve Performans Değerlendirme Çözümleri
Çözüm Bilgisayar 0446 224 000 3


PDKS Nedir? PDKS Nerelerde Kullanılır?


Pdks nedir sorusu, pek çok işletme yetkilisi tarafından kafaları kurcalamaktadır. Pdks, personel devam kontrol sistemlerinin kısaltmasıdır. Personel devam kontrol sistemleri, işletmelerde personelleri kontrol etmek amacıyla kullanılmaktadır. İşletmelerde personellerin artışları bu sistemlere olan ilgiyi ve ihtiyacı da arttırmıştır. Günümüzde neredeyse hemen hemen her işletmede ve sektörde pdks kullanılmaktadır. Peki, PDKS nedir? Pdks; yüz tanıma cihazları, parmak izi okuyucu ve kartlı geçiş kontrol terminallerinden oluşan sistemlerdir. Bu sistemler personel devam kontrol programı ile birlikte kullanılarak personel takibi yapılmaktadır. Personel takip yazılımı ile pdks cihazları kullanarak personel takibi yapmak, el ile yapılan takibe oranla çok daha basittir. Ayrıca el ile yapılan takip ve hesaplamalar esnasında oluşabilecek hatalar, programla hesaplandığı için asla oluşmayacaktır. Diyelim ki; işletmenizde 20 adet personeliniz bulunuyor. Bu personellerin geliş ve gidiş saatlerini hesaplamak bir yana, ay sonları maaşlarını vardiyalarına ve mesailerine göre hesaplamak için çok fazla zaman ve yüksek performans harcamanız gereklidir. Olası bir hatada personellere hak ettiğinden fazla ya da hak ettiğinden çok daha az bir miktarda maaş ödemesi yapabilirsiniz. Bu gibi sorunların ortadan kalkması için pdks cihazları ile personel takip programını otomatik olarak kullanabilirsiniz. Program sayesinde sadece ay sonları maaş hesaplamalarını otomatik olarak personellerin geliş ve gidişlerine göre yapmakla kalmayacak ve izin, avans, devamsızlık, vardiya vb. hesaplamalarını da basitçe yapabileceksiniz. Peki, pdks nedir ve nerelerde kullanılır? Pdks cihazları, aklınıza gelebilecek tüm sektörlerde yer alan işletmelerde, hava alanlarında, hastanelerde, kamu kurum ve kuruluşlarında, okullarda vb. tüm alanlarda sadece personel takibi için değil de, giriş ve çıkışları kontrol altında tutmak için tercih edebilirsiniz.
PDKS cihazlardan en çok tercih edilen ve kaliteli takibin bir numarası yüz tanıma cihazları, kişinin yüzünü 3 boyutlu bir taramadan geçirerek personel takibi yapabilmenizi sağlamaktadır. Yüz okuma cihazlarına sadece yüz kaydı yapabileceğiniz gibi farklı modellerdeki yüz tarama cihazlarına aynı zamanda kart tanımlama veya parmak izi tanımlama da yapabilirsiniz. Bu terminalleri daha çok personellerin giriş ve çıkış alanlarında kullanılsalar da, giriş – çıkış alanlarında yer alan turnikeler ile de uyumlu olarak çalışabilmektedirler. İnşaat gibi insan gücü gerektiren sektörlerde parmak izleri deforme olabileceği için yüz tanıma terminalleri tercih edilmektedir. Bu terminaller, yüzünüzde gözlük veya makyajınız olsa dahi tanımlı iseniz sizi tanıyabilmektedir. Yüz tanıma cihazlarının kayıt kapasiteleri 300 ile 5000 kişi arasında değişmektedir ve eminiz ki bu rakamlar sizin de personel sayınıza uygundur. Benim 10.000 personelim var diyorsanız o da sorun olmayacaktır. Çünkü birden fazla yüz tanıma cihazını tek bir program ile yöneterek personel takibi yapabilirsiniz. Bu cihazlara yüz okutmak için eğer yüzünüz tanımlı ise 30 – 60 santimetre mesafeden bakmanız yeterli olacaktır. Cihaz sizi tanıyarak geçişinize yetki verir. Yüz okutma esnasında cihaza temas da olmadığı için uzun yıllar boyunca sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Yüz tanıma sistemleri daha çok personel takibi için kullanılıyor olsalar da; kapı açma sistemi, turnikeli geçiş sistemi, geçiş kontrol sistemi, yemekhane kontrol sistemi ve üye kontrol sistemi olarak da kullanılabilmektedir.
Yüz tanıma sistemlerinin yanı sıra parmak izi okuyucu cihazlar da personel takip etmek için kullanılan bir diğer personel devam kontrol sistemidir. Parmak izi sistemleri, parmak izi teknolojisiyle çalışmasını sürdürür. Bir cihaza bir kişinin 10 adet parmağını tanımlayabilirsiniz. Kişi, istediği parmağı ile geçiş sağlayabilir. Parmak izi cihazlar da tıpkı yüz tanıma terminalleri gibi personel takibi için kullanılacaklarsa, personellerin giriş ve çıkış yapmak istedikleri alanlarda yer alan duvarlara monte edilirler. Parmak izi cihazlar ile turnikelere, kapılara ve bariyerlere de tetik verebilmeniz mümkündür. Ancak kapılara tetik verebilmek için parmak izli cihazlar ile birlikte aynı zamanda kilit sistemleri de kullanmak gereklidir. Bu kilit sistemleri elektrikli, elektronik ve manyetik kilitler olabilmektedir. Eğer parmak izli cihazlar ile kilit sistemlerini kullanmak istemezseniz, parmak izli kapı kolunu da tercih edebilirsiniz. Parmak izli kapı kolu sayesinde güvenli olmasını istediğiniz tüm odalarınız yetki vermediğiniz kişiler dışında asla açılamayacaktır. Parmak izli pdks nedir hakkında çok daha fazlası için bize ulaaşabilirsiniz. 
Kartlı geçiş kontrol sistemleri de parmak izi cihazları ve yüz okuma terminalleri gibi bir pdks cihazıdır. Kartlı geçiş terminalleri de kapıların giriş ve çıkış alanlarına yerleştirilirler. Bu alanlara yerleştirilen kartlı cihazlar ile turnikelere, kapılara ve bariyerlere de tetik verebilirsiniz. Peki, nasıl? Kart okuyucu cihaz önce kullanılmak istenen alana monte edilmektedir. Daha sonra personel başına bir kart olmak üzere kart tanımlaması yapılmaktadır. Kartı tanımlı olan kişi kartını cihaza okuttuğunda geçiş yetkisi verilecektir. Personel takibi için kullandığınız kartlı geçiş sistemlerinde kullandığınız kartların üzerine tek taraflı veya çift taraflı baskılar yaparak aynı zamanda tanıtım kartı olarak da kullanabilirsiniz. Genel olarak pdks bu şekildedir. Pdks cihazları tercih ederek siz de personel takibi yaparken harcadığınız zamandan tasarruf edebilir ve hatasız maaş hesaplamaları yapabilirsiniz! Pdks nedir sorusu hakkında çok daha detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz. 

Mobirise

MAGIC FACE MF 880 Mifare WI-FI Teknik Özellikleri

Ekranı: 4.3 inçlik Kapasitif dokunmatik ekran
Kullanıcı Kapasitesi: 3.000 kullanıcı
Yüz Kayıt Kapasitesi: 3.000 yüz kapasitesi
Parmak İzi Kayıt Kapasitesi: 10.000 adet parmak izi
Log Kapasitesi: 200.000 log
Şifre Kapasitesi: 3.000
Kart Kapasitesi: 3.000
Wi - Fi Özelliği : WIFI ile kablosuz ağlara bağlanabilir.
Kart Türleri: Mifare Kart
Geçiş Şekilleri: Yüz tanıma, parmak izi, kart, şifre, parmak izli şifre
Hızı: 0,5 saniyenin altında
Hatalı Kabul Etmesi: <0.0001%
Hatalı Reddetmesi: <0.0001%
İşlemcisi: 1GHz işlemci
Çalışma Işığı: 0-12000LUX
Tanıma Mesafesi: Özel stereo çift sensörü ile 80cm'e kadar algılama mesafesi
Bağlantı Şekli: Wi-Fi, TCP/IP, USB host, USB slave, 2x relay, wiegand in & out
Standart Özellikleri: 255 Time Zone, Multi-identification Duress mode, Anti-passback
Sesli Komut: 16-bit Hi-Fi Türkçe ses ve ses göstergesi
Dili: Türkçe ve İngilizce
Çalışma Voltajı: DC 12V / 2A çalışma voltajına sahiptir.
Çalışma Sıcaklıkları: 0 ile 40 derece arası sıcaklıklar
Çalışma Nem Değeri: %20 ile %80 nemli alanlar
Boyutu: 210 x 89 x 56 mm
Ağırlığı: 330 gram
İlgili Arama Etiketleri: WIFI yüz tanıma cihazı, yüz tanıma sistemi, yüz tanıma sistemleri, yüz tarama, yüz okuyucu, takip sistemi, yüz tanımalı personel takip, WIFI parmak izi yüz tanıma

Adres

Ordu Caddesi Selimoğlu
İşmerkezi No:19 Merkez
Erzincan Pk:24100

Merkez Çarşısı İnönü Mahallesi
24. Sokak Merkez Plaza Zemin
Kat Kapı No: 44 Merkez Erzincan
Pk:24100            

İletişim

Email:
info@ecozumbilgisayar.com
destek@ecozumbilgisayar.com

Tel:  +90 446 224 000 3 Fax: +90 446 224 000 3
Tel:  +90  537 707  62 40